"Підкорювач світу двоногих": Перед такою "милотою" неможливо встояти (фото, відео)

Всі пригоди з життя кота транслюються в його особистому TikTok-акаунті, який налічує 122 тисячі підписників.

Кот Рекс з Канади втратив дві передні лапки і частину хвоста після того, як провалився в холодну воду, коли був кошеням. Кінцівки врятувати не вдалося, тому їх довелося ампутувати, але це ніяк не відобразилося на грайливості "рудого", передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ. Далі - мовою перекладу:

"Рекс научился использовать только задние ноги и стоять на них как человек.

Все приключения из жизни кота транслируются в его личном TikTok-аккаунте, который насчитывает 122 тысячи подписчиков. Страницу ведут хозяева Рекса, а тот и не против попозировать для зрителей на видео.

Однако Рекс покорил людей не только стойкой на задних лапах, но и тем, как он бегает по дому. Со стороны может показаться, что на вас катится большой комочек с мехом, от которого не скрыться.

Несмотря на свою особенность, котейка не ищет лёгких путей. Вы только посмотрите, как котэ спускается по лестнице!

Конечно, в первую очередь Рекс — кот, поэтому обожает, когда хозяева находят время, чтобы поиграть с ним.

И почесать ему спинку.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...