"Підкинули таблетки і погрожували насильством": Столичні правоохоронці силою вибивали свідчення з підозрюваної

Крістіну Антонову затримали у травні 2018 року після того, як вона виявила трьох молодих людей без свідомості та викликала їм швидку допомогу.

У Києві поліцейські підозрюються у фізичному насильстві над підозрюваною та фальсифікації речових доказів. Дівчина, яку звинуватили в крадіжці, заявила, що двоє поліцейських погрожували їй фізичним насильством і підкинули таблетки. Крістіну Антонову засудили до 8 років позбавлення волі за розбій і зараз її справа розглядається в Апеляційному суді. Дівчина повідомила, що працівники Святошинського відділу поліції вибивали з неї свідчення силою, погрожували їй фізичним насильством і підкинули таблетки. Деталі повідомив адвокат підозрюваної Олег Веремієнко на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

Він розповів, що Крістіну Антонову затримали у травні 2018 року після того, як вона виявила трьох молодих людей без свідомості та викликала їм швидку допомогу. "Крістіна зі свого мобільного телефону викликала швидку і поліцію. До приїзду медиків намагалася надавати першу медичну допомогу трьом молодим людям, а потім допомагала лікарям запхати їх у швидку. Потім приїхала поліція, яка запідозрила дівчину у крадіжці мобільних телефонів, оскільки один з постраждалих сказав, що у нього пропав телефон та особисті речі. Патрульні затримали дівчину і доставили до Святошинського РВВС на Перемоги, 109", - написав Веремеєнко.

Після затримання до Крістіни не допускали адвокатів, а у відділенні до неї застосовували психологічне насильство, вибивали силою зізнання. "Крістіна стверджує, що їй погрожували "пустити по колу" та інші аналогічні речі говорили мінімум двоє співробітників", - додав адвокат.

Також, за словами Крістіни, у відділенні поліції їй підкинули таблетки. Безкоштовний адвокат, який займався її справою, не став розбиратися і подавати заяви про правопорушення. Дівчину засудили до 8 років в'язниці. Через рік Крістіна Антонова змінила адвоката, але і це не допомогло. Зараз подана апеляція на рішення суду і засідання призначено на 24 грудня.

Олег Веремієнко також розпочав збір коштів для внесення застави, оскільки дівчина є сиротою і допомогти їй практично нікому.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...