Підозрюють земляків: Загадкова смерть українця в Польщі

У зв'язку з інцидентом в Гданську затримали двох інших українців.

У Польщі, де раніше фіксувалися випадки вбивства українців заради грошей земляками, стався новий подібний інцидент: в Поморському воєводстві виявили тіло працівника з нашої країни, передають Патріоти України з посиланням на видання rmf24.pl.

Відзначається, що згідно з інформацією неофіційних джерел, тіло чоловіка лежало біля будинку, який орендували троє громадян України, і було прикрите гілками.
9 вересня, його знайшов господар будинку, який стверджує, що не бачив померлого ще з суботи, 5 вересня. Двох інших українців, які також проживали там, він не бачив з вечора понеділка.
Поліція не виключає, що могло статися вбивство.
У зв'язку з інцидентом в Гданську затримали двох інших українців - чоловіків у віці 39 і 40 років.
Пізніше в поліції Поморського воєводства повідомили, що робота слідчих дала можливість звинуватити одного з них, 39-річного чоловіка, у вбивстві, за що йому може загрожувати довічне ув'язнення.
У той же час експерт, який працював на місці можливого злочину, не зміг встановити причини смерті чоловіка - для цього потрібно провести розтин тіла померлого громадянина України, для якого потрібна згода родичів.
Остаточну ж крапку в справі поставить тільки суд, який і вирішить долю підозрюваних.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...