Підозрюваному в афері з житлом екснардепу призначили майже мільйонну заставу

Екснардепа підозрюють в незаконному отриманні компенсації за житло.

Вищий антикорупційний суд призначив колишньому нардепу Станіславу Берьозкіну, який підозрюється в незаконному отриманні компенсації за житло, запобіжний захід у вигляді 937 тисяч гривень застави. Про це повідомляє пресслужба ВАКС, передають Патріоти України.

Таким чином, суд частково задовольнив клопотання детектива Національного антикорупційного бюро. На народного депутата VIII скликання покладено також процесуальні обов'язки: повідомляти детективам, прокурору або суду про зміну свого місця проживання та місця роботи; утримуватися від спілкування зі свідками; здати на зберігання детективам НАБУ свій паспорт (паспорти) для виїзду за кордон, інші документи, що дають право на виїзд з України.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...