Підозрюваний у вбивстві копів на Київщині жорстоко побив та пограбував жінку (фото, відео)

Злочинець, який знаходиться під судом за вбивство і замах на вбивство працівників поліції, викрадення, зброю, чомусь не перебував під арештом...

Під Києвом у Вишгороді чоловік напав із ножем на жінку, пограбувавши її у власній квартирі. Про це у Facebook повідомив начальник Київської обласної поліції Андрій Нєбитов, опублікувавши також фото і відео з місця НП, передають Патріоти України.

"Дзвінок у двері. Жінка, не дивлячись у вічко, відчиняє двері, адже чекає на знайомого. Далі на неї здійснює напад невідомий з ножем. Завдає ударів кулаком в обличчя, погрожує вбивством і вимагає гроші. Перелякана жінка віддає тисячу доларів, нападник забирає золоті прикраси, ноутбук, телефон і банківську картку. Потім зв'язує постраждалу проводами і залишає місце події", – розповів він.

Після скоєння злочину потерпіла звернулася в поліцію. В результаті оперативних дій підозрюваного затримали у Києві, де він спускав гроші на ігрових автоматах.

Нєбитов додав, що зловмисник є підсудним, але не перебуває під арештом. На відео затриманий відповів, що проходить за п'ятьма статтями Кримінального Кодексу України: "Під судом у Житомирі за п'ятьма статтями відразу: за вбивство і замах на вбивство працівників поліції, викрадення, зброю".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...