"Підприємливі" "прикордонники" "ДНР" обстріляли мирне населення, звинувативши в цьому ЗСУ

​2 червня на пункті пропуску «КПП Горловка», що контролюється терористами самопроголошеної «ДНР» відбувся збій програми, що забезпечує електронну фіксацію перетину транспортними засобами лінії розмежування.

У зв'язку з неполадками на території, контрольованій бойовиками, сформувалась велика черга з автомобілів, котрі прямували на контрольовану Україною територію, передають Патріоти України з посиланням на Донецкие новости.

Виниклу ситуацію підприємливі «прикордонники «ДНР» вирішили використати для власного збагачення та встановили «мито» в розмірі 500 гривень за безперешкодний перетин КПП.
Звісно така ситуація не сподобалась іншим громадянам, які перебували в черзі, що спричинило бунт та значну кількість претензій до окупантів. Кульмінацією цих подій стало декілька автоматних черг, які розігнали натовп невдоволених.
Сепаратистські ЗМІ висвітлили бандитські дії окупантів, як «обстріл українським військовими», що є ще одним доказом гібридної війни Російської Федерації проти України.
Подібна «демократія» з початку збройного конфлікту практикується бойовиками на сході України. Де панує влада зброї - наступає анархія.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

14 вересня - Воздвиження Хреста Господнього: Що категорично не можна робити в цей святковий день

субота, 14 вересень 2024, 0:10

14 вересня за новим церковним календарем (27 вересня за старим) - Воздвиження Хреста Господнього, нагадують Патріоти України. Свято пов'язане з ім'ям рівноапостольної Олени, матір'ю імператора Костянтина, яка, згідно з церковним переказом, відшукала Хр...

Різдво Пресвятої Богородиці: Ця сильна молитва, прочитана з чистою душею, допоможе здійснити найзаповітніші бажання

неділя, 8 вересень 2024, 5:00

Різдво Пресвятої Богородиці віруючі за новим стилем відзначають 8 вересня. І цей день вважається дуже сильним енергетично, а молитви мають особливу потужність. За однією з традицій жінки, у яких немає дітей, накривають святковий стіл і запрошують бідни...