Підприємці на Дніпропетровщині штурмом взяли два ринки та почали роботу (відео)

Підприємці Кам’янського приєдналися до руху #saveФОП.

Підприємці міста Кам’янського, що на Дніпропетровщині, у суботу, 25 квітня попри карантинні обмеження, силою відкрили ворота ринків та почали роботу. Про це повідомила підприємець Галина Залога у Facebook, передають Патріоти України.

«Сьогодні підприємці не витримали і штурмом воріт ринків Центрального та Димитрівського у м. Кам’янське і реалізували своє право на працю. Звертаємося до усіх гілок влади- схаменіться і дайте маленьким підприємцям вижити і годувати свої сім’ї!!!», – йдеться в повідомленні.

На відео, яке виклала підприємець, вона демонструє, що черг на ринках немає, а підприємці торгують, за її словами, у рукавичках, масках та використовують дезінфектори. Також вона показала підприємців з товаром, який, за її словами, слід продати, інакше лишається тільки викинути.

Підприємці Кам’янського приєдналися до руху #saveФОП. Їхня профспілка «Єднання» вимагає, щоб усім підприємцям забезпечили рівні умови ведення діяльності.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...