Підрив гранати на дитячому майданчику у Києві: Стали відомі подробиці трагедії

Чоловік підірвав себе на дитячому майданчику в Солом'янському районі столиці на Чоколівському бульварі вдень 12 лютого.

Правоохоронці з'ясовують причини НП і що могло підбити чоловіка на такий вчинок. Як розповідають очевидці трагедії, киянину було 50 років, у нього залишилися діти, передають Патріоти України з посиланням на Україна 24.

За словами друга загиблого, він працював на радіоринку, і останні кілька днів був у пригніченому стані.

Ймовірною причиною трагедії стала сварка з дружиною, вважає Андрій.

"Він попросив усіх відійти з дитячого майданчика. Всі відійшли. Я працюю поруч, почув вибух", - розповів чоловік.

Очевидці розповідають, що чоловік досить довго сидів на дитячому майданчику і раптом почав кричати, щоб люди відійшли від нього. Через кілька хвилин стався вибух.

Сусідка загиблого Вероніка каже, що їх діти дружили.

"(У нього) дружина і троє дітей... Зараз дочку викликали на упізнання. Працював на радіоринку десь. Скільки років живемо в одному дворі, діти у мене та у нього дружили", - розповіла жінка.

Також сусіди чоловіка зауважили, що саме сьогодні від нього пішла дружина з дітьми.

Як поінформували правоохоронці, загиблий чоловік був 1971 року народження.

Також в прес-службі поліції Києва розповіли, що дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань відкрито два кримінальних провадження.

Зокрема, за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України з додатковою кваліфікацією - самогубство, а також за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Досудове розслідування триває.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...