Підсумки 2020-го: У донецькому "Шахтарі" головним розчаруванням року назвали ... прихід Луческу у "Динамо"

Палкін заявив, що за час його роботи в донецькому клубі найскладнішими були 2014 та 2020 роки.

Генеральний директор Шахтаря Сергій Палкін підбив підсумки 2020 року. Менеджер розповів, чому рік видався складним та що його найбільше розчарувало, передають Патріоти України з посиланням на Shakhtar TV.

Палкін заявив, що за час його роботи в донецькому клубі найскладнішими були 2014 та 2020 роки. "За час моєї роботи було два складні роки. Це 2014-й, коли відбулися ті події на Донбасі, ми покинули рідне місто. І 2020 й, який не схожий ні на один рік в сучасній історії не тільки нашої країни, а й усього світу", – сказав Палкін.

За словами Палкіна, складність 2020 року полягала у невизначеності. "Ти не знаєш, хто на цьому тижні буде у тебе в складі грати. За великим рахунком ми займалися закриванням дірок. Але при цьому розуміли, що потрібно досягати результату та йти далі", – сказав гендиректор.

Також Палкін нагадав про смерть Сергія Ателькіна, який був легендарним футболістом Шахтаря. Не залишив менеджер без уваги і прихід Мірчі Луческу в Динамо.

"Це був рік розчарувань. Розчарувань в людських відносинах. Це стосовно Луческу і його рішення очолити нашого головного конкурента", – сказав Палкін.

Луческу в Динамо

У донецькому Шахтарі неоднозначно відреагували на прихід Луческу в Динамо після 12 років роботи з "гірниками".

Деякі представники Шахтаря стали на сторону румунського тренера, інші – розкритикували.

Донедавна Шахтар готував пам'ятник Луческу, однак так і не відкрив його через перехід румуна в Динамо. Накритий полотном пам'ятник начебто стоїть на базі "гірників".

Рік відкриттів

Водночас Палкін знайшов позитивні моменти у 2020 році. Зокрема, відкриття молодих футболістів Анатолія Трубіна, Віктора Корнієнко та Вітао.

Трубін витіснив з основного складу капітана Шахтаря Андрія Пятова.

Окрім того, Шахтар у 2020 році дійшов до півфіналу Ліги Європи, в якому програв Інтеру. "Гірники" стали й чемпіонами України.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...