Пік фарту та розв'язання любовних проблем: Гороскоп на 17 грудня для всіх знаків Зодіаку

Дівам й Козерогам зірки обіцяють розв'язання любовних проблем.

Головним щасливчиком дня буде земний знак Зодіаку, йдеться в астропрогнозі, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

До якого четверга радять підготуватися водним знакам Зодіаку

  • Риби

Не сумнівайтеся у собі, вам навіть можна ризикувати. За подарунки долі й проколи доведеться заплатити працею. Перше враження може не обдурити на любовному фронті.

  • Рак

Можливо, хтось із рідних захворіє – будьте готові виділити час. Не ставтеся байдуже до свого здоров'я.

  • Скорпіон

На любовному фронті після низки темних днів настане райдужний час. У родині можливі серйозні конфлікти, постарайтеся не порвати зв'язки.

До якого четверга радять підготуватися земним знакам Зодіаку

  • Козеріг

Інтуїція підкаже правильний шлях. На любовному фронті ви можете розібратися з деякими проблемами.

  • Телець

Щоб домогтися ідилії у сім'ї, доведеться подолати випробування у стосунках між дітьми й батьками. Алкоголь не допоможе.

  • Діва

На вас чекають успіх й визнання. Можна щось купити. Можливо, ви зможете розв'язати деякі любовні проблеми.

До якого четверга радять підготуватися повітряним знакам Зодіаку

  • Водолій

Можна придумати щось нове й втілити це у життя у найближчому майбутньому. Ви можете насолодитися життям, можливе осяяння.

  • Близнюки

Не дайте емоціям розгулятися, через сварку може наступити розрив стосунків. "Доброзичливці" можуть щось підлаштувати, є загроза конфлікту з керівництвом.

  • Терези

Можна розраховувати на підтримку близьких людей. Щоб думки не змішалися – тверезо дивіться на речі й не бійтеся креативити.

До якого четверга радять підготуватися вогняним знакам Зодіаку

  • Овен

Чоловіки не зможуть поєднати необхідне з приємним. Завдяки правильному вибору можливі зміни на краще. У житті жінок скоро може закінчитися амурне захоплення.

  • Лев

Можливі проблеми у різних справах. Ви можете підхопити застуду. Погане ставлення з боку колег чи керівництва може вдарити по настрою.

  • Стрілець

Стосунки можуть зайти у безвихідне становище. Можливе сексуальне розчарування. Надії можуть виявитися лише фантазіями. Не зациклюйтеся на негативі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...