Пішли "за водою": На Прикарпатті зливою "змиває" дороги (фото)

​Наслідки негоди 6 червня відчули жителі всіх областей України, але особливо сильно - в Прикарпатті. Там після зливи з градом піднявся рівень води в річках та інших водоймах.

У селах Косівського району були зруйновані три автомобільних переїзди, в селі Діброва Тлумацького району стався зсув грунту на міжобласній автотрасі Н-18 Івано-Франківськ - Тернопіль, передають Патріоти України.

У селі Пістинь Косівського району зруйновані міст і частково житловий будинок. У селі Турка Коломийського району довелося евакуювати людей з підтопленого житла.

На ранок 7 червня в області залишаються підтопленими 16 будинків та 117 прибудинкових територій. Вода поступово спадає.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...