Після ефіру з нардепом Леросом телеканал Ахметова заморозив програму Соколової

Програму "Як вам не соромно" на телеканалі "Україна 24" заморожено до осені.

Телеведуча Яніна Соколова повідомила, що керівництво телеканалу «Україна 24» заморозило її проєкт «Як вам не соромно» нібито через карантин. Це сталося після того, як в програмі вийшло інтерв’ю з депутатом від «Слуги народу» Гео Леросом, передають Патріоти України.

«Так швидко мене ще не зупиняли. Вчора вийшов третій випуск програми «Як вам не соромно». У ньому ми говорили про некомфортне: розслідування про «Укрспирт», скорочення бюджету на культуру, освіту, молодь, спорт і соцвиплати, неспроможність влади впоратися з коронавірусом. І наприкінці увімкнувся Гео Лерос і розповів про Єрмака, його методи помсти і Денискині плівки», — написала Соколова у Facebook.

За її словами, зранку наступного дня канал повідомив про заморозку проєкту до осені, посилаючись на карантин.

Соколова невпевнена, чи проєкт вийде восени на телеканалі. Наступний випуск команда створить власними силами і покаже його на YouTube-каналі Соколової.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...