Після появи скандальної статті про "талібів" у США хочуть нових санкцій проти Росії

Звіт, в якому говорилося про винагороду Росією терористів, був переданий Трампу ще в лютому.

Представники Демократичної партії США вимагають від президента Дональда Трампа ввести нові економічні санкції проти Росії після появи в ЗМІ інформації, що Москва платила винагороди терористам за вбивства американських військових, передають Патріоти України з посланням на іноземні ЗМІ.

Серед тих, хто підтримує необхідність жорстких заходів, - голова комітету Палати представників з розвідки Адам Шифф. «Ми повинні оцінити, які санкції варто застосувати, щоб далі стримувати негативні дії Росії», - підкреслив Шифф.
Раніше NYT опублікував з посиланням на двох чиновників інформацію, що ще в лютому президенту Дональду Трампу передали письмовий звіт, в якому говорилося про винагороду російською розвідкою терористів, пов'язаних з "Талібаном", за вбивства американських солдатів в Афганістані.
Прес-секретар Ради національної безпеки США відмовився коментувати будь-який зв'язок між смертю морських піхотинців і російської операцією. Прес-секретар Білого дому Кейлі МакЕнані відмовилася від коментарів, коли журналісти почали розпитувати про включення інформації про російську винагороду в брифінг для президента. Нещодавно призначений директор національної розвідки США Джон Реткліфф виступив із заявою, в якому застеріг, що витік інформації про цей епізод - злочин.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...