Після програшу брата Медведчука соратниці Ахметова на окрузі перераховують голоси

В окрузі №105 перемогла кандидат від "Опозиційного блоку" Вікторія Гриб - 39,58%. Сергій Медведчук набрав 31,7% голосів.

Окружна виборча комісія №105 у місті Щастя на Луганщині, де балотується брат одного із лідерів партії "Опозиційна платформа – За життя", кума президента РФ Віктора Медведчука – Сергій Медведчук, проводить перерахунок голосів. Про це повідомили у поліції, передають Патріоти України.

Член ОВК звернувся до Новоайдарського відділу поліції та повідомив про можливе порушення виборчого законодавства головою комісії.

Заявник розповів, що на сайті ЦВК вже є результати підрахунку 100% голосів на всіх 6-ти виборчих дільницях округу та встановлені результати виборів. Але, за його словами, опрацювання протоколів за результатами голосування на виборчих дільницях не проводилось.

Поліція зареєструвала даний факт і посилила заходи безпеки поблизу окружної виборчої комісії. Для охорону громадського порядку задіяли 45 поліцейських.

Зараз комісією проводиться перерахунок голосів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...