Після святкування власного дня народження в авіакатастрофі загинув відомий мільярдер

Крістофер Клайн — вугільний магнат, промисловець і філантроп.

Відомий американський мільярдер Крістофер Клайн загинув у четвер, 4 липня, в авіакатастрофі на Багамах. Про це повідомляють західні ЗМІ з посиланням на друзів Клайна, передають Патріоти України.

Відомо, що пасажирський вертоліт, на якому знаходився Крістофер Клайн і ще шість чоловік зазнав аварії на Багамських островах, де мільярдер святкував свій день народження.

Вертоліт прямував з островів у місто Форт-Лодердейл у штаті Флорида. Після того, як вертоліт злетів, він зник з радарів, а потім впав в Атлантичний океан. До місця події були викликані рятувальники. Вони виявили тіла загиблих. Повідомляється також, що на борту було чотири жінки і троє чоловіків.

Загибель Крістофера Клайна підтвердили друзі з близького оточення мільярдера. На даний момент причина аварії вертольота невідома.

Крістофер Клайн – відомий мільярдер зі штату Західна Вірджинія. За даними журналу Forbes, його стан оцінюється в 1,8 мільярда доларів. Агентство Bloomberg назвало 60-річного Крістофера Клайна "новим вугільним королем".

За деякими даними, на борту вертольота також перебувала дочка мільярдера. Крістофер Клайн — вугільний магнат, промисловець і філантроп. У вугільній галузі також працювали його батько і дід. У 2011 році пожертвував п'ять мільйонів доларів медичного факультету Західній Вірджинії. У 2015 році пожертвував мільйон доларів для передвиборної кампанії Джеба Буша. У нього було два шлюби, які закінчилися розлученням і четверо дітей.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...