Післякарантинний футбол: Луганська "Зоря" відмовилась догравати чемпіонат України в Києві

Керівництво клубу вважає, що завершення чемпіонату України з футболу у Києві поставить всі команди в нерівні умови.

Луганська "Зоря" не згідна з пропозицією дограти решту матчів Української Прем'єр-ліги на стадіонах у Києві. Про це повідомляє офіційний сайт луганського клубу, передають Патріоти України.

Керівництво "Зорі вважає, що завершення чемпіонату України з футболу у Києві поставить всі команди в нерівні умови. Тому пропонують перенести матчі в Дніпро (стадіони "Дніпро Арена" і "Метеор") та Запоріжжя ("Славутич Арена"), у регіони, де немає піку захворюваності на коронавірус.

"Якщо альтернативний порядок завершення змагань УПЛ на нейтральному стадіоні не буде одноголосно погоджений усіма командами першої шістки, підлягають застосуванню рекомендації ФІФА, видані в зв'язку з COVID-19. Український чемпіонат повинен бути завершений шляхом догравання матчів другого етапу відповідно до норм чинного регламенту Всеукраїнських змагань з футболу серед команд клубів УПЛ сезону 2019/2020 або в разі неможливості його догравання, чемпіонат повинен бути достроково завершений, а підсумкове становище команд в чемпіонаті сезону 2019/2020 визначено виходячи з поточного положення команд в турнірній таблиці за підсумками 23-го туру, як вже зробили у Франції, Нідерландах і Бельгії", - йдеться в заяві клубу.

Наразі в чемпіонаті України зіграно 23 тури. Лідирує "Шахтар", у якого 59 очок. Другою з 46 пунктами йде "Зоря", "Динамо" має стільки ж балів та займає третє місце.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...