Пітерський історик, який вбив і розчленував свою студентку-коханку, намагався накласти на себе руки

На час експерименту з доцента зняли наручники, після чого він схопив кортик, який лежав на столі.

Олег Соколов

Історик Олег Соколов, заарештований у справі про вбивство аспірантки Анастасії Єщенко, спробував поранити себе на слідчому експерименті. Про це в понеділок, 18 листопада, російському виданню «Невские новости» повідомило джерело в правоохоронних органах, передають Патріоти України.

За даними видання, інцидент стався 15 листопада, коли Соколов показував, як убив і розчленував свою жертву. На час експерименту з доцента зняли наручники, після чого він схопив кортик, який лежав на столі. Однак правоохоронці, які супроводжували його, швидко зупинили Соколова. Відзначається, що на ньому були бронежилет і захисний шолом.

В регіональному управлінні Слідчого комітету Росії утрималися від коментарів щодо даного питання.

Як повідомлялося, Олег Соколов був затриманий вранці в суботу, 9 листопада, коли привернув увагу поліцейських після того, як пірнув у річку, щоб втопити пакет, в якому знаходилися відрізані руки вбитої. Сам Соколов перебував в неадекватному стані, його відвезли до лікарні з переохолодженням. Чоловік зізнався, що перебував зі своєю колишньою студенткою у відносинах і вбив її після сварки. Прийшовши до тями, він вирішив розчленувати тіло і позбутися нього. У процесі він багато пив, щоб не втратити свідомість. У квартирі викладача співробітники правоохоронних органів виявили тіло вбитої молодої жінки і її відрізану голову, а в рюкзаку — травматичний пістолет. Пізніше стало відомо, що випускниця російського виша Анастасія Єщенко, у вбивстві якого підозрюють доцента, історика Олега Соколова, загинула від вогнепального поранення. За словами колег і студентів, Олег Соколов був відомий своєю ексцентричністю і тягою до молодих студенток, а його пристрасть до постаті Наполеона носила маніакальний характер.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...