"Північний потік-2": У будівництва "газопроводу Путіна" виникла нова перешкода

Міжнародна група клубів взаємного страхування судновласників (IG P&I) оприлюднила офіційний документ.

Кораблі, які використовуються під час закінчення будівництва російського газопроводу Північний потік-2, не отримали страхове покриття від Міжнародної групи клубів взаємного страхування судновласників (IG P&I). Про це повідомляється в офіційному циркулярі організації, передають Патріоти України.

За словами судновласників, дане рішення було прийнято через серйозну загрозу, яку несуть з собою американські санкції проти газопроводу.

Також відомо, що обслуговування кораблів, які беруть участь у будівництві Північного потоку-2, може поставити всю IG P&I під загрозу санкцій від Білого дому.

"У світлі прямої санкційної загрози для страховиків, яку являють собою американські закони CAATSA ("про протидію противникам США за допомогою санкцій") і PEESA ("Про захист європейської енергетичної безпеки"), клуб не надаватиме страхове покриття для діяльності, що належить до проектів "Північний потік-2" або "Турецький потік"", ‒ йдеться в документі.

Крім того, в IG P&I заявили: учасників організації попросили - щоб уникнути санкцій - оцінювати та мінімізувати ризики укладення контрактів по Північному потоку-2 або Турецькому потоку.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...

Хіти тижня. День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети

субота, 16 вересень 2023, 6:41

17 вересня за новоюліанським календарем (до 1923 року - 30 вересня) українці святкують день ангела Віри, Любові, Надії і Софії. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в церкву, і попросити у ікони трьох великомучениць здоров'я...