"Північний потік-2": У "Нафтогазі" пояснили масштаб удару по "газопроводу Путіна" (відео)

Судно для укладання труб, необхідне для завершення газопроводу "Північний потік-2" в обхід України, Росія зможе побудувати не раніше, ніж через 4 роки.

Але і тоді вона не зможе ним скористатися. Про це заявив глава "Нафтогазу" Андрій Коболєв в інтерв'ю, яке опубліковано на Youtube-каналі компанії, передають Патріоти України.

"Я процитую керівника Об'єднаної суднобудівної корпорації РФ. Він сказав, що Росії для того, щоб створити судно, яке зможе прокласти цей газопровід, потрібно 4 роки", – сказав Коболєв.

При цьому, за його словами, є ще одне "але": щоб судно змогло працювати в територіальних водах Данії, воно повинно мати страховку. "А страхові компанії дуже чутливі до будь-яких американських санкцій. Тому, крім судна РФ, потрібно буде вирішити ще кілька проблем. І за оцінками американських експертів, навряд чи це можливо найближчим часом", – сказав Коболєв.

Такі ж проблеми, за словами Коболєва, Росія має і з іншими суднами, які теоретично вона може дообладнати для укладання труб у морі.

Він додав, що "Північний потік-2" з точки зору комерції та економіки Росії ніколи не був потрібен. "Це політика. Це спроба знекровити українську економіку. Це елемент гібридної війни проти нас", – пояснив Коболєв.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...