"Пізніше біля РВВС знайшли труп": Ідеолог терористичної "ДНР" розповів про захоплення у Донецьку сім'ї пенсіонерів

За інформацією Манекіна, чоловік був полковником у відставці, отримував пенсію в Україні, любив вживати спиртні напої і «напідпитку лаяв ДНР».

Проживаючий в окупованому Росією Донецьку ідеолог «ДНР» Роман Манекін в своєму Телеграм-каналі розповів про захоплення членами «МГБ ДНР» сім'ї пенсіонерів, передають Патріоти України.

За словами Манекіна 11 серпня 2020 року в квартирі за місцем прописки (вул.Полоцька, 40) співробітниками «МГБ ДНР» були «прийняті» Мужецький Олександр Іванович, 1961 року народження (59 років) і Мужецька Лариса Олександрівна, 1964 року народження. (56 років).
Манекін пише: «Захват проводился, как у нас водиться, с помпой, криками, визгами. Так что все соседи (а это — центр Донецка, Буденовский район), разумеется, — в курсе. Одна из комнат в квартире опечатана. На бумажке — подпись оперативника МГБ ДНР. 13 августа 2020 года труп Александра Ивановича Мужецкого найден у Калининского РОВД. По свидетельству очевидцев, труп был выброшен из автомобиля „Шкода“. В настоящее время труп находится в помещении судебно-медицинской экспертизы. Диагноз: оторвался тромб, закупорил сосуды».
За інформацією Манекіна, Мужецький свого часу закінчив Київське училище зв'язку, служив в Закавказзі в роки розвалу СРСР. Був полковником у відставці, отримував пенсію в Україні, любив вживати спиртні напої і «напідпитку лаяв ДНР».
Ідеолог пише: «Одним из последних случайных собутыльников был некий полковник -летчик. Между собутыльниками имел место скандал, в связи с расхождением во взглядах на текущую политику. Во время моего первого захвата (который по навету госп. Пушилина Д.В.) меня также возили в „стакан“, в РОВД у Мушкетовского кладбища. Жара стояла невыносимая. Металлическая дверь — как печка. Ложиться не позволяли под угрозой избиений. Я выдержал. Но я, слава Богу, на четыре года моложе полковника-связиста. А в момент захвата был еще моложе. И только на год моложе его жены».
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...