Планета КВН: З ким із зірок сварився Олександр Масляков (фото)

Президент Міжнародного клубу КВН Олександр Масляков відомий не тільки тим, що з 1964 року є незмінним керівником і ведучим телепередачі.
Олександр Масляков

Масляков неодноразово сварився з іншими гумористами і отримував на свою адресу звинувачення в жорсткій одноосібній позиції щодо гравців клубу КВН. Чому за очі Маслякова у КВН називають "паном" - передають Патріоти України з посиланням на Обозреватель.

Так нещодавно, влітку 2019 року російський гуморист Максим Галкін зізнався, що Масляков багато років тому вигнав його з журі КВН після одного з випусків шоу. За словами Галкіна, сталося це близько 18-19 років тому.

Максим Галкін

"У якийсь момент я не ті оцінки поставив. Всі ставили четвірки-п'ятірки, а я поставив трійку", – зізнався Галкін.

Він уточнив, що на перерві підійшов Масляков і сказав, що у них так робити не прийнято, і шоумен чинить необачно. Тому його викинули з шоу за зайву самостійність.

Максим Галкін в журі КВН

"Я виправився, але з тих пір в журі КВН мене більше ніколи не запрошували", – додав Галкін.

А нинішній президент України Володимир Зеленський, який колись грав у КВН зі своєю командою "95-й квартал", ще в 2006 році сказав, що "в КВНі немає і бути не може друзів".

Володимир Зеленський

"У Маслякова завжди була жорстка позиція: якщо ти зробив крок вліво або вправо – знявся у фільмі, серіалі, був показаний по телевізору, – тебе автоматично викреслюють з КВНу. Ми, по суті, були власністю масляковської студії АМіК і, крім гри, ні на що (!) не мали права. Ці жорсткі умови стали однією з причин того, що ми пішли", – розповідав Зеленський.

Крім того, за словами Зеленського, перебуваючи в КВК, він з командою багато гастролював, але отримували вони "жалюгідні копійки": "Гонорару вистачало хіба що на пиріжки – решту прибутку забирала структура".

Володимир Зеленський в КВН

Закінчилося тим, що Володимиру Зеленському суворо заборонили проводити в Києві ювілейний концерт. Йому сказали: "Або прибирай свої афіші, або вас більше немає в збірній". Зеленський обрав другий варіант.

""Афіші не зніму, а значить, ми для вас дійсно більше не існуємо". Так в телефонному режимі назавжди закінчилося наше спілкування з Клубом веселих і кмітливих", – розповідав Зеленський.

Відомий в Росії гуморист, в минулому гравець КВН Гарік Харламов теж свого часу розгнівав Олександра Маслякова.

Гарік Харламов

Будучи капітаном команди "Незолота молодь", він паралельно з грою взяв участь в телепроекті "Радіоманія", чим викликав гнів Олександра Васильовича.

Гарік Харламов в КВН

Харламова оголосили персоною нон-грата. І тільки через кілька років він зміг з'явитися на сцені КВН вже в якості запрошеного гостя.

А недавно на Олександра Маслякова подали до суду. У ролі позивача виступила компанія "Група 7", від якої Масляков вимагав прибрати слово КВН з назви документального фільму "КВН: свідоцтво про народження". Компанія вважає, що ведучий володіє правами на товарний знак КВН безпідставно, адже цю гру придумали в 1961 році Сергій Муратов, Альберт Аксельрод і Михайло Яковлєв, а Масляков був запрошений на роль ведучого лише в 1964-му, коли все вже було придумано.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...