"Планета Ліліт увійшла в знак Овна": Відомий астролог передбачив дату закінчення пандемії коронавірусу

Коронавірус став причиною зараження майже 1,4 мільйони людей у всьому світі.

Коронавірус в Україні зафіксований вже в 1 668 осіб, з них 58 померли. Найбільше заражених спостерігається в Чернівецькій області – 273 людини. Відомий астролог Павло Глоба передбачив дату закінчення пандемії, передають Патріоти України з посиланням на РБК-Україна.

За словами астролога, пандемія COVID-19 пов'язана з несприятливим розташуванням зірок. Людство страждає через те, що планета Ліліт, яка ще має назву Чорного Місяця, увійшла в знак Овна. Це сталося 27 січня.

Саме з цієї пори інфекція з Китаю почала стрімко поширюватися по всьому світу. Чорний Місяць є підступною прихованою планетою, з якою у людей і раніше було пов'язано багато проблем.

За словами Глоби, пандемія чуми, яка в 14 столітті викосила пів Європи, теж була пов'язана з Чорним Місяцем, що розташувався в сузір'ї Овна. Тому поки планета буде залишатися там, нічого хорошого людство не чекає.

При цьому ситуація погіршується ще тим, що 2020 рік високосний і це часто призводить до катаклізмів. Не можна також забувати, що за східним календарем це рік Пацюка. А пацюки завжди були переносниками інфекцій.

Коли все закінчиться

За словами Глоби, Чорний Місяць вийде з сузір'я Овна 20 жовтня 2020 року. Але його вплив на Землю почне слабшати вже з початку літа. До жовтня коронавірус нікуди не дінеться, але він почне відходити.

А до того часу необхідно дотримуватися особистої гігієни і намагатися менше контактувати з іншими людьми.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...