"Пластичних операцій забагато, але в цілому ... дуже елегантно і стильно": Експерт оцінила зовнішність української співачки

Незважаючи на вік і стан здоров'я, українська естрадна співачка Софія Ротару тримається дуже гідно. Далеко не всі жінки в 50 виглядають так, як 71-річна артистка.

Софія Ротару

При цьому, як наголосила стиліст Анастасія Ніколаєва, справа тут не тільки в пластичних операціях, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

"На мій погляд, Софія Ротару виглядає більш ніж гідно, враховуючи її вік і стан здоров'я. Так, у неї багато пластичних операцій, але і професія у неї, яка вимагає постійного догляду за собою та її обличчям – її робота", - зазначила вона.

Окремо фахівець зазначила смак артистки у виборі одягу та макіяжу. "Одягнена вона скромно, не химерно, безсмертна класика чорного та білого, тому виглядає дуже елегантно і стильно. І нарешті, хоч у когось немає цього достатку макіяжу з рожевими рум'янами і червоними губами. Все дуже стримано і акуратно", – додала стиліст.

Нагадаємо, нещодавно в ЗМІ з'явилася інформація про нібито серйозні проблеми зі здоров'ям народної артистки України Софії Ротару. Подейкують, зірка естради страждає туберкульозом і змушена проходити курс хіміотерапії.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...