Плюнув у душу "наддержаві": Провідний канадський хокеїст назвав російське місто "дірою з 1940-х"

Канадсько-американський хокеїст Ті Джей Гальярді, який у 2017 році виступав в КХЛ за "Нафтохімік" з Нижньокамська, поділився своїми враженнями від перебування в Росії.

Ті Джей Гальярді

Про це Гальярді розповів в підкасті Spittin 'Chiclets, передають Патріоти України.
"Нижньокамськ - це місто, про яке ніхто ніколи не чув. Одна з трьох найбільших дірок в КХЛ. Але там платили більше всіх, були божевільні бонуси за перемоги і очки. Виявилося, що це найбільша дупа світу, в якій я коли-небуть був. Все російською, тренер розмовляє російською, заняття теж російською. Відчуваєш себе зомбі", - сказав Гальярді.
Хокеїст також розповів про те, що клубні лікарі занесли йому інфекцію в стегно: "В місті жахлива лікарня, там як в 1940-х. Іду до генерального менеджера. Він каже: "Або проходь обстеження тут, або їдь до Москви, але за свій рахунок". Я поїхав. Виявилося, що через укол мені занесли в стегно сильну інфекцію. Довелося пройти курс антибіотиків".
Гальярді також розповів про "типового російською" власника клубу: "Власником клубу був власник заводу, який спонсорував нас. Він пару разів приходив до роздягальні перед матчами. Такий типовий росіянин, весь в чорному, з ним громили-охоронці. Він приходив і казав щось перед іграми. Я запитав одного разу: "Про що мова?". Мені сказали: "Сьогодні преміальні не 3 тисячі, а 15!". Таке було, коли ми грали з принциповими суперниками".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...