"Плівки Лероса": Як Тищенко з Комарницьким розправу над нардепами і журналістами обговорювали

Лерос нагадав, що розсекретив матеріали, які зібрала СБУ в рамках кримінальної справи про корупцію в Києві.

Виключений з фракції «Слуга народу» нардеп Гео Лерос оприлюднив другу частину запису розмови народного обранця Миколи Тищенко з ексспівголовою фракції “Блоку Леоніда Черновецького” в Київраді Денисом Комарницьким. Відповідне відео Лерос опублікував в YouTube, передають Патріоти України.

Лерос нагадав, що розсекретив матеріали, які зібрала СБУ в рамках кримінальної справи про корупцію в Києві. Запис був зроблений, коли Комарницький, якого нардеп називає «смотрящим» за Києвом, поїхав у сауну до свого друга і партнера.

На записі чутно, як людина з голосом Комарницького міркує про методи розправи з нардепом від «Слуги народу» Олександром Дубінським і самим Леросом. “Але ось повинна бути програма і по Дубінському, і по Леросу. Може я його десь обійму в ресторані. Просто обійму, щоб він пурпуровим став. Я його можу балончиком пофарбувати. Ну просто підійти там, балончиком. Можу зеленкою. Пам’ятайте всім подобалося зеленкою”, – каже Комарницький.

Також він пригрозив пристебнути Лероса наручниками до автомобіля і змусити бігти. “Можу його обійняти, зеленочкою облити, сказати дивіться на цього клоуна. Сяду, обійму скажу, ось це депутати. Лерос, да? Ну … пробігтися. Скільки він бігає? Ну давай, можу наручниками пристебнути і 10-ку пробігтися так, щоб кайфанули. Ну а як же, ще покличемо, щоб йому допомогли там. А чого? Займеться спортом”, – сказав, ймовірно, “смотрящий” за Києвом.

За словами Лероса, Комарницький зателефонував Тищенку і виклав йому свою ідею, як розправитися з опонентами. “Він про мене наплів стільки гидот, що він за це повинен заплатити за нашим законом. О, бл * ять, може якесь відро бруду вилити йому на голову? Ось ми зараз закон і підробимо. Це треба взяти, сказати … вилити гівна і сказати, ось на тобі. На камеру. Самому зняти, сказати ось дивись. Тобто можна взяти камеру, зарядити йому по еб*лу і заплатити відразу йому, дістатися 17 тис.грн», – заявив нібито Комарницький «слузі народу».

Пізніше під час розмови по конференц-зв’язку з Тищенком і журналістом видання «Вести», ймовірний Комарницький згадав і журналіста Дениса Бігуса. “Дивіться, я ще хочу попросити, хлопців, подивіться Бігуса зарядити точно ніяк не можна? Коль, подумай, да. Бл * ять, тобто акуратно так», – додав він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...