Побачення зі смертю: Киянин покликав жінку на романтичну зустріч та показав їй ... труп із пакетом на голові (відео)

По прибуттю правоохоронці виявили тіло старої жінки з пакетом на голові; її шия була замотана у шарф. 82-річну господарку квартири заховали серед речей.

У Києві чоловік покликав на побачення жінку, а потім запросив до квартири. В оселі незнайомець почав їй погрожувати й показав запакований труп пенсіонерки – власниці квартири. Про виявлене тіло жінка повідомила у поліцію, передають Патріоти України з посиланням на Інформатор.

Інцидент стався у ніч на 6 грудня. По прибуттю правоохоронці виявили тіло старої жінки з пакетом на голові; її шия була замотана у шарф. 82-річну господарку квартири заховали серед речей.

За словами жінки, вона познайомилась з чоловіком через сайт знайомств. Він привів її до цієї квартири та почав погрожувати, показавши тіло. Жінці вдалось утекти й повідомити про це в поліцію.

Патрульні затримали зловмисника. У вчиненому він зізнався. Попередньо встановлено, що причиною смерті стала асфіксія. Обставини події встановлюються.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...