Побиття українського підлітка у Парижі: З'явилися нові подробиці про стан українця

15 січня у центрі Парижа в районі Ейфелевої вежі невідомі з битами і ножами побили 14-річного українця, він довгий час перебував у комі.

Український підліток Юрій Симканич, на якого в січні цього року у Парижі напала група осіб й сильно побила, вийшов з лікарні. Про це повідомила представниця української громади у Парижі Марія Діамант, передають Патріоти України з посиланням на Укрінформ.

За її словами, стан хлопчика покращується, його виписали з лікарні. Однак він ще перебуває у складному психологічному стані. Юрія вже допитала поліція щодо справи його побиття.

"Юрчик був серйозним і вистояв достойно. Але подальша ніч була пекельна: кошмари, страх, біль. Усе наклалося разом: і одночасно наслідки, і майбутнє, яке буде непростим для Юрія ще довгий час", – розповіла Діамант.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...