"Початок великої війни", або Туреччина включається в "гру"

Армія Туреччини завдає масованих ударів по сирійським військовим в провінціях Алеппо і Ідліб. Москва і її союзник Башар Асад побоюються завдавати удари з повітря. Наступ "асадівців" захлинувся.

Турецькі військові, які Анкара днями ввела в Сирію, активно приступили до стримування наступу сирійського-російських військ. По "асадівцям" працює турецька артилерія. Про це повідомив російський Telegram-канал "Военный обозреватель", передають Патріоти України.

Увечері 5 лютого ЗМІ Росії повідомили, що Асад повністю захопив під свій контроль місто Саракіб, що знаходиться в провінції Ідліб. "Сирійська армія повністю контролює місто Саракіб і оточує три турецьких спостережні пункти", - написало агентство "РИА Новости" з посиланням на інформоване джерело.

Однак, судячи з інших даних, в Саракібі асадітам і їх союзникам закріпитися не дають. "Турецька армія включилася в "гру" і завдає масованих артилерійських ударів по сирійським військовим, які намагаються взяти під свій контроль місто Саракіб", - розповів "Военный обозреватель".

Примітно, що Москва і Асад не поспішають застосовувати по туркам військову авіацію. Виправдовують це тим, що побоюються зачепити власні війська.За даними Telegram-каналу "Вісник Дамаска", Туреччина приступила до активних бойових дій і під Алеппо. "Повідомляється про роботу турецької артилерії по позиціях САА в районі н.п. Шейх Акіль на заході провінції Алеппо", - написав ресурс.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...