"Почекайте - його і ці позбавлять громадянства!": Бродський і Саакашвілі влаштували розбірки у прямому ефірі (відео)

Бізнесмен Михайло Бродський і колишній президент Грузії Міхеіл Саакашвілі не дійшли згоди щодо податкової політики і перейшли на особистості.

Інцидент стався в ефірі програми "Свобода слова Савіка Шустера", передають Патріоти України.

Міхеіл Саакашвілі наполягав, що в Україні потрібно знизити податки. Підприємець Михайло Бродський із ним різко не погодився.

Наводимо розшифровку дискусії.

Б: Він карав тих, хто не платив. Так, сильно і жорстко карав! І його податки вищі, ніж ті, що сьогодні в Україні. Нехай правду ж говорить! Він не говорить правди.

С: Неправда.

Б: Правду я кажу!

С: Податковий тягар у Грузії був принаймні втричі меншим, ніж податковий тягар в Україні. Грузія була ...

Б: Він говорить: "У рази, в рази, в рази"... У них була пенсія 10 доларів - він зробив 40. Вчетверо.

С: Ні, вибачте. У нас була пенсія 4 долари, які люди не отримували багато місяців поспіль.

Б: А! А зробив 16.

С: А я зробив у Грузії мінімальну пенсію понад 100 доларів - це раз. З 4 доларів - це раз. У дуже бідній країні. А ви порівняйте ресурси України і ресурси бідної Грузії!

Б: Вам американці допомагали.

С: Нічим американці не допомагали! Ми це взяли у олігархів, взяли у людей, які раніше не платили податків, взяли у людей, які не поповнювали скарбницю. Взяли у міністрів, змусили міністрів...

Б: У олігархів забирали гроші, правильно? Молодець!

Ш: Михайле Бродський! По-перше, ця людина пропрацював президентом 8 років. Тому трошки поваги можна.

Б: Та якої поваги? Ви забули, як він перед Петром Олексійовичем плазував у вас на передачі? Так само, як сьогодні він те ж саме робить щодо Зеленського. Мине 2 роки, почекайте - його і ці будуть позбавляти громадянства. Зараз він вийде знову. А не було такого? Громадянство йому дав Порошенко, його зробив губернатором. Де успіхи? Я його закликав у вас: скажіть правду про них!

Ш: Михайле Бродський, давайте не переходити на особистості. Ну правда, ми ж не це тут обговорюємо.

Б: Прийшов тут нас вчити!

Ш: По-перше, вас ніхто не вчить.

Б: Та мене не треба. Дивіться, у нього сім'я живе в Голландії, він у відрядженні. А моя сім'я живе в Україні. У мене 5 онуків, 4 дітей. Він у відрядження до нас приїхав, поговорив, сказав: "Друзі, товариші!" Багато правди говорить. Вітаю. Молодець. Але це всі говорять і всі знають.

С: Ці люди, які живуть в Україні, вони живуть за рахунок України. Не в Україні ви живете - ви живете все життя за рахунок України! За рахунок простих українців, яких ви обкрадали тут. Цих людей ви не любите, бо вони відрізняються від вас, антропологічно відрізняються, у них інший вираз обличчя, у них інші інстинкти. Так, вони помиляються. Але, на відміну від вас, вони не крадуть. Вони живуть в Україні - ви живете за рахунок України. Мене вже один раз висилали звідси. Але я назад приїхав ...

Б: Грошей заробити!

С: Не тому, що ви мене запросили, а тому, що десятки мої співвітчизників загинули на східному фронті, захищаючи Україну від ворога. Я тут тому, що я переконаний: якщо Україна буде сильною, то Грузія буде сильною, всі будуть сильними.

Б: Молодець. Ваш грузинський народ за вас не проголосував. Усе!

С: Навчався я в українському університеті краще за вас і розмовляю українською краще, ніж ви! І, на відміну від вас, я створив найуспішнішу реформаторську модель у Європі! І це загальновизнано!

Б: Чому за вас не проголосував грузинський народ?

С: Не буде мене якийсь барига вчити чомусь.

Ш: Все, все, все. Пане Бродський...

Б: Бариги якраз у нас завжди були такі, як ти. Це ти барига!

Ш: Пане Бродський, ви починаєте...

Б: Це він почав!

Ш: Ні, ви почали.

Б: Чого він сюди приїхав?

Ш: Яка вам різниця? Ми у вільній країні живемо. А ви мене запитайте, чого я сюди приїхав.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...