"Почему я?": Відомий український шоумен відверто розповів про смерть доньки

Дівчинка пішла з життя 15 років тому.

Відомий український шоумен Антон Лірник розповів про жахливу трагедію. 15 років тому перша донька зірки Марійка померла. Восьмирічна дівчинка пішла з життя від раку мозку. Знаменитість поділився в інтерв’ю "Почему я?", як пережив смерть рідної людини, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

Так, за його словами, зараз він вже може говорити про втрату, а тоді три місяці ні з ким не розмовляв, зібрав речі та полетів до Німеччини. "Я просто поїхав до іншої країни. І слава богу, що я опинився в місці, де практично ніхто навколо не говорив зрозумілою мені мовою. Я просто ізолювався від людей, я ні з ким не спілкувався, нікому не телефонував і не листувався", - поділився зірка.

Лірник додав, що трагедію переживав не разом зі своєю дружиною, оскільки тоді у пари були вже "натягнуті стосунки". "Шлюб розпадався на частини і смерть дитини остаточно його зруйнувала... Тому я все покинув та поїхав. Потім якраз навпаки, завдяки роботі я почав повертатися в якийсь нормальний стан організму. Просто змушував себе щось робити, якось абстрагуватися і писати... Якраз, за ці три місяці, це був мій рецепт лікування, я писав фільм про героя, схожого на себе, який переживає таку ж ситуацію - хворобу дитини, рак, операцію та смерть. Це був герой, який трішки ліпший, ніж я і в якого я вклав все те, що відчував", - зізнався Антон
Пара дізналася про страшну хворобу доньки, коли їй було шість років. Як зазначив гуморист, на той момент було вже пізно. Лікарі одразу сказали, що врятувати дівчинку не вдасться. Антон зізнався, що в смерті доньки винив себе, але потім прожив цю біль.
Наразі артист виховує двох доньок – Софію від другого шлюбу та Марфу - від стосунків з третьою коханою. Втім, знаменитість зізнався, що через трагедію він дуже переживає за здоров’я та життя своїх нащадків.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...