"Почнуть вмирати штабелями": Дніпровський чиновник жорстко звернувся до порушників карантину

Лисенко зазначив, що в неділю, 29 березня, він двічі об'їхав територію Дніпра і побачив, що всюди гуляє багато людей.

Заступник мера Дніпра Михайло Лисенко заявив, що в місті багато хто порушує карантин і смажить шашлики, проте всі ці люди піддають себе, своїх близьких і всіх оточуючих серйозній небезпеці коронавірусу Covid-19. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

Лисенко зазначив, що в неділю, 29 березня, він двічі об'їхав територію Дніпра і побачив, що всюди гуляє багато людей. "Практично щасливі мами, тата і їхні діти бродять на набережній, смажать шашлики, грають в бадмінтон або просто тиняються з щасливими обличчями. Я дуже хочу подивитися на Ваші щасливі обличчя, через два тижні, коли епідемія в місті увійде (а це буде) в пік. Де будуть Ваші усмішки і радість? Де будуть Ваші щасливі обличчя, коли Ваші близькі почнуть вмирати штабелями?" - написав Лисенко.

Крім цього він підкреслив, що у всіх людей, у яких діагностували коронавірус в Дніпрі - не було жодного симптому. І кожен з цих людей міг заразити на вулиці до 10 осіб. "Маски. Масками через дві години їх використання, прошу вибачення, можна тільки підтерти одне місце. Причому маски допомагають тільки хворим особам. Жодна маска, не захистить Вас від зараження. Врубіться в це нарешті! Будь ласка, сидіть вдома. Будьте разом зі здоровою сім'єю. Дивіться кабельне, PornHub або грайте в ідіотський Counter Strike. Бережіть себе! Будь ласка!" - звернувся до українців заступник мера.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...