Починається непомітно: Лікарі назвали головні симптоми "тихого тромбозу"

При прояві цих симптомів слід негайно звернутися до лікаря, щоб запобігти шокові і серцевій недостатності.

Утруднене дихання, задишка, проблеми з кровообігом, що іноді призводять до непритомності, можуть бути ознаками "тихого тромбозу", передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ. Далі - мовою перекладу:

"Тихий тромбоз", как правило, диагностируют на опасной стадии заболевания. При этом особенно часто он встречается в венах ног, однако сгусток крови может образовываться в других венах и артериях. Проявлениями обычного тромбоза глубоких вен ног остаются мышечные боли, боль в икрах, судороги, изменение кожи на пораженном участке, ощущение "теплой ноги".

Как отмечается, часто тромбоз возникает из-за сидячего образа жизни, длительного постельного режима, курения, может быть следствием ношения тесной одежды или повреждения вирусом стенок сосудов, а также возникать из-за нарушения свертываемости крови. Это заболевание очень опасно, так как тромб может расшататься, достичь жизненно важных органов и привести к тромбоэмболии легочной артерии, сердечному приступу или инсульту.

По информации медиков, профилактика этого недуга проста и благотворно сказывается на состоянии всего организма. Так, следует много двигаться: быстро ходить, ездить на велосипеде, заниматься плаванием или танцами."

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...