Подалі від британського двору, або "Королева Лос-Анджелеса": Меган Маркл і принц Гаррі збираються переїхати до Каліфорнії

Герцогиня Сассекська хоче оселитися в Лос-Анджелесі - недалеко від того місця, де колись сама виросла.

За повідомленнями британських ЗМІ, Меган Маркл і принц Гаррі підшукують собі сімейний будинок в Каліфорнії, передають Патріоти України.

Через деякий час після народження дитини пара, яка нещодавно в'їхала у відремонтований віндзорський Фрогмор-котедж, планує більшу частину часу проводити в США. Як повідомляє видання The Sun, герцогиня Сассекська хоче оселитися в Лос-Анджелесі - недалеко від того місця, де колись сама виросла, і де зараз постійно проживає її мати - афроамериканка Дория Регленд. «Вона любить це місто, цей стиль життя і місцевий клімат ... В кінцевому рахунку вона каліфорнійське дівчисько і тут їй легше дихається. Голлівуд у неї в генах. Саме тут вона завжди хотіла влаштуватися. Вона герцогиня в Великобританії, але може бути королевою в Лос-Анджелесі», - заявило джерело видання.

Колишня актриса Меган хоче отримати більше свободи і незалежності від Букінгемського палацу. І в США вона відчуває себе більш розкутою. Так, під час вечірки на честь її майбутнього народження в Нью-Йорку, яку в лютому влаштував для неї подруги, Меган менш формально одягалася, а також вела себе більше, як голлівудська знаменитість, а не як представниця королівської сім'ї.

Єдинокровний брат Меган Томас Маркл-молодший також упевнений, що сестра переконає Гаррі купити будинок в Лос-Анджелесі. «Хто б цього не хотів? Якщо ти виріс на пляжі, ти завжди будеш повертатися сюди ... Меган була вихована в цьому середовищі ...», - вважає Томас.

А колишній агент зірки серіалу «Форс-мажори» Джина Нелторп-Каун раніше заявляла про свою впевненість у тому, що Маркл повернеться в Голлівуд і продовжить кар'єру актриси. І що королівська сім'я не зможе її зупинити, якщо 37-річна герцогиня захоче це зробити. «Вона цілеспрямована жінка і знає, чого хоче. Вона сучасна, має власну волю і вона - лідер ... Якщо вона захоче знятися в кіно - то зніметься», - каже Джина.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...