"Подалі від "руського міра", але бізнес із Росією є неминучим", - Кулеба

Росія – це країна-агресор, але Україні потрібно вибудовувати з нею прагматичні відносини, керуючись своїми інтересами, вважає віцепрем'єр.

Віцепрем'єр-міністр України з питань європейської і євроатлантичної інтеграції Дмитро Кулеба заявив в ефірі програми "Рандеву з Яніною Соколовою" на "5 каналі", яка вийшла 9 листопада, що такий бізнес із Росією, як транзит газу, є "неминучим", передають Патріоти України.

"Є бізнес, який є неминучим, наприклад, транзит газу. Ми заробляємо на транзиті російського газу. Ніхто ж не кричить: "Давайте закриємо транзит російського газу. Навіщо нам $3 млрд? Хай помре наша ГТС. Ми будемо гордо дивитися на Захід", – заявив Кулеба.

За його словами, незважаючи на те, що Росія – це країна-агресор, Україні потрібно навчитися жити з нею і вибудовувати прагматичні відносини, керуючись своїми інтересами. На думку Кулеби, це полягає в тому, щоб рухатися на Захід, подалі від "русского мира", будувати цивілізовану європейську країну і ставати економічно сильною державою.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...