Податковій дадуть команду "фас": Уманський розповів, як другий уряд Зеленського лататиме "дірку" в держбюджеті

Якщо недобирає митниця, має добирати податкова, переконаний міністр.

Ігор Уманський

Міністр фінансів України Ігор Уманський заявляє, що якщо митниця не дообрала податкових зборів, то виправляти ситуацію повинна податкова. Про це він заявив в ефірі програми «Свобода слова Савіка Шустера», передають Патріоти України.

Міністр заявив, що на сьогодні питання секвестру бюджету (примусове скорочення витрат бюджету – ред.) не стоїть. “Зараз я мав зустрічі з адміністраторами, завтра ми з ними працюємо у прем’єр-міністра. Я хочу бачити від них, чи є конкретний план дій, у першу чергу, з адміністрування та боротьби з цими схемами, які є в цілому в системі”, – розповів Уманський.

За його словами, митниця і податкова – сполучені сосуди. У них спільні бази даних і спільна відповідальність як у одних, так і у інших. “Хтось дивиться на митницю, хтось на податкову. Тут виконується, тут не виконується. Потрібно розуміти просту річ, на цих адміністраторів потрібно дивитися комплексно. Якщо на митниці не добрали, то це повинна добрати податкова при реалізації цих товарів”, – зазначив міністр.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...