"Поднимать это быдло украинское": Мережу обурила розмова журналістки з мешканкою Луганщини (відео)

Український журналіст побувала в районі пункту пропуску «Станиця Луганська» на лінії розмежування, де в кінці червня відбулося розведення військ і військової техніки, як перший крок до миру на Донбасі.

У районі моста з боку так званої «ЛНР» вона побачила три об'єкти, що там вже не повинно було бути - об'єкт, накритою зеленою сіткою, люди у військовій формі і російський прапор. Відео опублікував в Twitter користувач Khatsanovsky, передають Патріоти України.
Зелені чоловічки знімали те, що відбувається з української сторони на камеру, а літні місцеві мешканки накинулися з претензіями - Україна повинна почати ремонтувати міст, щоб вільно ходив транспорт і «не было фашистов».
На уточнююче питання журналістки телеканалу «1+1» про фашистів, пенсіонерка сказала «галичан». Вона також додала: «Мои родители когда-то приехали поднимать это быдло украинское».
Жінка стверджує, що міст розбили українські військові. Тепер Україна зобов'язана відновити міст і ті, кого вона назвала «бидлом», повинні платити їй пенсію. Вона також каже, що давно вже б поїхала з Луганська, але просто немає грошей.

Висловлювання луганчанки, яка ні в що не ставить свою батьківщину, не відчуває себе у відповіді за те, що відбувається (адже подібні їй звали Путіна) і не розуміє, хто приніс горе і смерть на Донбас, продовжуючи вітати «русскій мір», сколихнули мережу. Під відео з'явилися такі коментарі:

«Это кадры начала диалога с Донбассом».

«Закрыть все КПВВ и потравить как тараканов!»

«Радітєлі прієхалі паднімать,_ навіть матюків таких не знаю, щоб прокоментувати.»

«Очень красноречиво, приехали в Украину к „быдле“. Ну так езжайте обратно в Омск. Когда вы „поднимали“, вам деньги неплохие УССР платила».

«Я бы их послала на… Пусть их расея кормит и пенсии платит. Не нужны нам такие сограждане».

«Шоб эта гадина до конца своих дней исключительно собственным жиром питалась».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...