Подорож у часі: Пасажири літака повернулися у 2019 рік

Пасажири, які летіли літаком новозеландської авіакомпанії Air New Zealand до острова Таїті (Французька Полінезія), здійснили справжню подорож у часі й двічі зустріли Новий рік.

Зокрема, на лайнері вони піднялися в небо 1 січня 2020 року, а спустилися на землю знову в 2019-му, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Так трапилося тому, що різниця в часі між цими двома країнами становить 23 години.

Зазначається, що під час вильоту Boeing 787-9 Dreamliner із Окленда на годиннику було 9:55, а після приземлення у Папеете на острові Таїті стрілки показували вже 15:55, однак ще 31 грудня 2019-го.

Водночас політ тривав лише чотири з половиною години. Відповідні дані наводить портал Flightradar24.

Додамо, що згідно з інформацією сервісу, таку ж подорож у часі зробили й пасажири рейсу Токіо – Лос-Анджелес. Їхній літак вилетів із Японії після опівночі 1 січня 2020 року, а приземлився у США знову в 2019-му. Отже, у щасливчиків було достатньо часу, щоб знову відсвяткувати настання Нового року.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...