Подруга Януковича згадала українську і повертається в Київ

Таїсія Повалій зібралася повернутися з РФ в Україну і дати сольний концерт.

Подруга Януковича Таїсія Повалій збирається приурочити концерт до її 55-річчя. Ювілейне шоу заплановано на 10 грудня на сцені Палацу "Україна" в Києві. Про це свідчить інформація в анонсі сольника, який вийде до концерту, передають Патріоти України.

У своєму Instagram Повалій додала, що підготовку вже почали. Вона вже офіційно оголосила про прийдешнє шоу і запросила на "особливу зустріч", на якій зібралася розповісти, що відчувала, до чого йшла останні роки і що знайшла. "Дорогі мої друзі! Запрошую вас на свій ювілейний концерт у Києві, який відбудеться 10 грудня в Національному Палаці Україна. Це буде зустріч особлива, зустріч на якій я розповім, що відчувала, до чого йшла останні роки і отримала! З любов'ю, завжди ваша! До зустрічі!", - заговорила Повалій українською.
В останній раз екс-нардепка від Партії Регіонів приїжджала до Києва на запис концерту для телеканалу "Інтер" до 9 травня.

Повідомлення про повернення Повалій в Україну з концертом в Києві викликало у підписників артистки полярну реакцію. Деякі пишуть в коментарях про прийдешнє шоу із захопленням, інші - навпаки - з гнівом і навіть погрозами.

"Не треба сюди їхати, співайте своїм ротом оркам", "Аааа, какая прекрасная новость!!!!!", "#таярусскаяшлюха", - пишуть в коментарях.

До речі, прес-служба співачки активно видаляє всі неугодні коментарі під постом.
Нагадаємо, Повалій була членом Партії регіонів, і під час Революції Переваги була на боці Кремля. Під час розстрілів на Майдані гастролювала в Росії, а після захоплення Криму Росією, вона привітала кримчан з Днем незалежності Росії, чим викликала максимум негативу до себе, так як фактично визнала законною анексію.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...