Подвійна смерть на Житомирщині: Загинули і вбивця, і його жертва

Підозрюваний, на якого встиг вказати потерпілий, учинив самогубство ще до прибуття поліцейських.

26 квітня до поліції надійшло повідомлення про травмування сусідом жителя с. Райків. Чоловіка було терміново госпіталізовано до реанімаційного відділення лікарні, однак за кілька годин він помер. Підозрюваний, на якого встиг вказати потерпілий, учинив самогубство ще до прибуття поліцейських. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Житомирської області, передають Патріоти України.

Нині триває встановлення усіх обставин події.

У ході розпочатого кримінального провадження попередньо встановлено, що близько 6:00 до обійстя 60-річного пенсіонера прийшов сусід та у ході конфлікту наніс йому ножове поранення у живіт.

Потерпілого у тяжкому стані було доставлено до реанімаційного відділення Бердичівської лікарні, де за кілька годин він помер.

Водночас поліцейські розпочали встановлення обставин травмування чоловіка.

Під час перевірки наявних відомостей і причетності до події 54-річного сусіда потерпілого за його місцем проживання поліцейські виявили господаря мертвим. Попередньо, чоловік вкоротив собі віку, повісившись. Нині причину його смерті з’ясовують судово-медичні експерти.

Відповідні відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. У рамках розпочатого кримінального провадження за фактом спричинення пенсіонеру смертельного тілесного ушкодження (ч.2 ст.121 ККУ) поліцейські встановлюють обставини та причини конфлікту між чоловіками.

Також поліцейські розпочали кримінальне провадження і для встановлення обставин самогубства. Тривають слідчі дії.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...