Подвійний удар: У Миколаєві затримали братів, які "бомбили" навколишні дачі (фото, відео)

​З початку 2019 року злодії тероризували дачні кооперативи крадіжками в Миколаївському, Заводському та Вітовському районах. Всього було скоєно кілька десятків крадіжок. Про те, що це справа одних і тих же злочинців свідчив схожий почерк злочинів.​

Як повідомили у відділі комунікації поліції Миколаївської області, вранці 22 червня в поліцію надійшло повідомлення від голови садового товариства в селі Новобогданівка Миколаївського району про те, що в дачному будинку його сусіда відкрито вікно, а від домоволодіння від'їжджає незнайомий автомобіль, передають Патріоти України.

Виявилося, що невідомі проникли в будинок на світанку, коли господарів не було вдома, вититснувши металопластикове вікно. З дачі винесли побутову техніку.Орієнтування вмить облетіло всі наряди поліції, які несуть службу поблизу. Затримували злочинців оперативники Управління карного розшуку, Миколаївського та Вітовського відділень поліції разом з екіпажами патрульної поліції. Поліцейські заблокували автомобіль, який йшов по мікрорайону Варварівка. Двоє злодіїв намагалися чинити опір, однак правоохоронці швидко наділи на них наручники. В автомобілі зловмисників була і техніка, про крадіжку якої вже заявив власник дачного будиночка.Підозрювані в крадіжках - 35-річні брати-близнюки з Миколаєва. Раніше вони неодноразово притягувалися до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів. Крім того, навіть в даний час вони є учасниками судового розгляду в якості обвинувачених за вчинення крадіжок у Вітовському районі.

На нічний злодійський промисел близнюки брали в оренду кожен раз інший автомобіль, і працювали виключно на території садових товариств. Якщо господарів не було на місці, вибивали вхідні двері або відтискали вікно викруткою або фомкою, і скоювали крадіжки побутової техніки, електроінструментів, які потім збували.

Під процесуальним керівництвом прокуратури їм уже повідомлено про підозру у вчиненні крадіжок з проникненням в житло (ч. 3 ст. 185 КК України) та найближчим часом буде обиратися запобіжний захід.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...