"Погані новини для Юлі": Екснардеп розкрив деталі кримінального скандалу в оточенні ЮВТ

Глава Чернівецької обласної ради Іван Мунтян, якого напередодні НАБУ і САП повідомили про підозру в отриманні хабара, до останнього часу був членом партії "Батьківщина" і соратником Юлії Тимошенко.

5 лютого глава наглядової ради "Укрзалізниці" Сергій Лещенко розповів в блозі про те, кого саме затримали НАБУ і САП за підозрою у хабарництві. Він пояснив, що голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян є давнім соратником Юлії Тимошенко і членом партії "Батьківщина", передають Патріоти України.

Так, Лещенко розповів, що Мунтян вимагав хабар в розмірі 400 тис. доларів. Відзначається, співробітники НАБУ перехопили переговори глави облради і дізналися, що він зумів переконати депутатів проголосувати за необхідне рішення без будь-яких проблем.

Слідство з'ясувало, що він зумів отримати 180 тис. доларів, після чого його затримали.

Лещенко нагадав, що Мунтян перебуває в партії Тимошенко з 2005 року і йшов з нею на парламентські вибори під 31-м номером у списку. Також раніше він був одним з помічників нардепа від партії "Батьківщина" в минулому скликанні парламенту.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...