Поганий початок: Новопризначений харківський губернатор проігнорував всеукраїнську акцію "Запали свічку", - журналіст

23 листопада на площі Свободи до річниці Голодомору харків'яни приєдналися до всеукраїнської акції "Запали свічку".

Голова Харківської ОДА Олексій Кучер

У Харкові керівники місцевої облдержадміністрації не взяли участь у всеукраїнській акції "Запали свічку". Про це на своїй сторінці в Facebook написав харківський фотограф, власний кореспондент газети "Сільські вісті" Леонід Логвиненко, передають Патріоти України.

"У Харкові запалили свічки біля намету перемоги. Навпроти, у вікнах ОДА, ВОНИ НЕ МЕРЕХТІЛИ. Тому учасники акції поставили свічки пам'яті біля ОДА", - зазначив він, опублікувавши низку фото.

Користувачі мережі обурилися тим, що керівництво Харківської ОДА не брало участі у всеукраїнській поминальній акції "Запали свічку". "Темні вікна ОДА - це сором... Здається, за останні роки вперше. Може, до влади прийшли онуки і правнуки тих комсомольців і партійців, які витрушували останнє? І вони просто бояться?" - прокоментувала повідомлення харківська активістка Ольга Багалій.

"Вперше за всі роки вороги відкрито пішли в наступ на гірку пам'ять українського народу. Ганьба Харківській ОДА! Соромно за нелюдей", - написала відома харківська письменниця, член Національної спілки письменників України, автор збірки віршів "Голодомор" Ніна Виноградська.

На сайті Харківської ОДА також немає жодної згадки про участь керівництва області або структурних підрозділів адміністрації у всеукраїнській акції "Запали свічку".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...