Пограбували магазин дитячого одягу: У Києві зловили пару зухвалих грабіжників (фото)

Погрожуючи продавчині ножем, злочинці викрали з каси 700 гривень.

Двох зловмисників, які пограбували магазин дитячого одягу в столиці, погрожуючи проавцеві ножем, оперативно затримали київські поліцейські. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Києва, передають Патріоти України.

Повідомлення про розбійний напад в магазині дитячого одягу на Русанівській набережній до чергової частини Дніпровського управління міліції надійшло по спецлінії 102.

"У приміщення зайшли двоє невідомих і під загрозою ножа змусили дівчину-продавця віддати з каси 700 гривень. Отримавши гроші, нападники зникли, але потерпіла встигла запам'ятати їхні прикмети і напрямок руху", - сказано в повідомленні прес-служби.

За її описом, оперативники разом з патрульними розшукали і затримали зловмисників. Ними виявилися жителі столиці, 1984 і 1979 народження. При поверхневому огляді у них виявили та вилучили речові докази.

"Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального злочину, передбаченого ч. 3 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання затриманим міри запобіжного заходу", - уточнили в поліції.

Санкція цієї статті КК передбачає до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...