Погрожував патрульним впливовими зв'язками: У Києві добряче п'яний тележурналіст влаштував подвійну ДТП (фото, відео)

На своєму Subaru він спочатку в‘їхав в автомобіль Honda, який рухався у попутному напрямку, а потім опинився на зустрічній смузі, де зіштовхнувся із BMW.

Нетверезий чоловік улаштував увечері 13 березня у Києві подвійну дорожньо-транспортну пригоду. За попередніми даними, він нібито є журналістом "Першого національного" ("UA:Перший"), передають Патріоти України.

Як пише Telegram-канал "Київ оперативний", обидві аварії за участю цього водія трапилися на проспекті Правди, з боку вулиці Василя Порика у бік Газопровідної. На своєму Subaru він спочатку в‘їхав в автомобіль Honda, який рухався у попутному напрямку, а потім опинився на зустрічній смузі, де зіштовхнувся із BMW.

"На щастя, в аварії ніхто, крім самого алководія, не постраждав. Якби той не вдавав із себе великого техаського ковбоя і користувався паском безпеки – він би також не постраждав", – пишуть очевидці.

За їхньою інформацією, водій Subaru будь-що намагався уникнути відповідальності – він неправильно дув у драгер, стверджував, що погано почувається, скаржився на життя, а згодом почав прикриватися впливовими зв'язками.

Крім того, чоловік був переконаний, що до нього ставляться упереджено, та наполягав, аби його відвезли до лікаря-нарколога для незалежної перевірки.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...