"Поїдь, с*ка, на передову": У мережі показали, як чоловік погрожує поліцейському, герою російсько-української війни (відео)

Слухати таке дуже гидко навіть тому, хто не пройшов всього, що пройшов він...

Олександр Нетребко

Перший заступник начальника департаменту патрульної поліції України Олексій Білошицький оприлюднив кадри спілкування ветерана-поліцейського з агресивним громадянином, який докоряв поліцейському тим, що він нібито не був у зоні ООС. Про це він написав у Фейсбуці, передають Патріоти України.

Білошицький зазначив: "Олександр Нетребко. У минулому заступник командира 1-го батальйону 79-ї бригади. Пройшов десятки бойових сутичок і запеклих боїв, а ще вів за собою людей: бійців... українців, які воювали проти ворога нашої держави. Зазнав два поранення. Бойові, а не від самострілу по "синьому ділу".

Був нагороджений орденами Богдана Хмельницького 3-го і 2-го ступенів, орденом "За мужність" 3-го ступеня. І, закінчивши військову кар'єру, не покинув служіння народу України - продовжив службу в патрульній поліції.

На відео ви можете побачити, як з Олександром Нетребком спілкується громадянин. З бойовим офіцером, який має великий авторитет у військах і серед людей!

І це не виняток і не один випадок. Це трапляється майже щодня, адже крім Олександра Нетребка, у нас ще понад 1000 учасників бойових дій, які в найважчий для країни час, у 2014 році виступили на захист українського народу.

Я особисто пишаюся як бойовими подвигами Саші Нетребка, так і його витримкою як поліцейського, адже слухати таке дуже гидко навіть тому, хто не пройшов всього, що пройшов він...

Не забувайте, що ті, хто вас оберігають і захищають - такі ж люди, як і всі. Як багато ви про них знаєте, щоб робити будь-які висновки?"


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...