Покусала воєнкома: На Рівненщині жінка "героїчно" захищала сина від армії

У Млинові Рівненської області 51-річна жінка покусала співробітника військового комісаріату, який намагався вручити повістку її 21-річному синові.

До поліції звернувся постраждалий, він вимагає притягнути жінку до відповідальності. Про повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції у Рівненській області, передають Патріоти України.

"Слідчо-оперативна група встановила, що матір із 21-річним сином того дня близько 10:30 йшли вулицею Івана Франка, коли поблизу них зупинився легковий автомобіль. Із салону у цивільному одязі вийшов чоловік і гукнув хлопця, аби той зупинився, однак матір сказала синові тікати. Тоді 33-річний житель Млинова схопив його рукою за наплічник, а жінка у цей момент вкусила чоловіка за палець", - йдеться в повідомленні.

Жінка пояснила поліцейським, що відчула небезпеку, а тому і нанесла тілесні ушкодження чоловіку. Також вона переконує що не знала, що це працівник територіального центру комплектування, а повістки чи будь-яких інших документів у руках він не мав.

Правоохоронці розпочали кримінальне провадження за попередньої кваліфікації умисні легкі тілесні ушкодження. Наразі проводяться слідчі дії.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...