Поки Білецький "воює" з Кернесом, його Нацкорпус допомагає харківському градоначальнику-українофобу "віджимати" "Барабашово", - ЗМІ

Харківський «Національний корпус» в регіоні орієнтується на Кернеса...

Лідер партії «Національний корпус» Андрій Білецький розкритикував мера Харкова Геннадія Кернеса за ініціативу перейменувати проспект Петра Григоренка назад в проспект Маршала Жукова, назвавши його українофобом і заявив, що «реваншу не буде». Про це йдеться в блозі Білецького на сайті УП, передають Патріоти України.

«Українофоб Кернес хоче репресувати Григоренка на карті Харкова і повернути проспекту ім'я українофоба Жукова. Всі ми розуміємо, що це історія не про вулиці і не про Другу світову. Це історія про пригрітих режимом Порошенка реальних сепаратистів, які підняли голови. Товариші сепаратисти. Ми розуміємо, що ви знайдете спільну мову з будь-якою владою, хто б не прийшов. Але не забувайте, що влади змінюються, а ми - ні. Хто б вам зараз не гарантував безпеку і комфорт, країна не дозволить ні «ХНР», ні повернення в «русскій мір», - зазначає Білецький.

«Ми знаємо, що робити з такими, як ви. Ні Порошенко, ні Зеленський вам не допоможуть. Реваншу не буде!»- додає лідер «Національного корпусу».

При цьому, харківський «Національний корпус» в регіоні орієнтується на Кернеса і допомагає його ініціативним групам в протистоянні з адміністрацією ТЦ «Барабашово». «Національний корпус» в Харкові став силовим блоком мера зі створення ручного комунального підприємства «Сучасне місто» для захоплення ТЦ «Барабашово».

Як повідомляли ЗМІ, 12 квітня на мітинг під стіни Харківської міськради вийшли представники політичної партії «Національний Корпус» і активісти з лав підприємців торгового центру «Барабашово», які орієнтуються на мера міста і агітують за створення комунального підприємства. «Ми сьогодні починаємо домовлятися з представниками міської ради, для того щоб сісти за круглий стіл переговорів. Цей мітинг початок нашої роботи, нашої підтримки підприємців», - заявив тоді Михайло Коваленко, представник ПП Національний Корпус.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...