Поки мама чекала на вулиці: Киянин чіплявся до дитини в громадському туалеті (відео)

Дитина розповіла про подію мамі, і та покликала на допомогу.

У Києві чоловік чіплявся до хлопчика в громадському туалеті в парку "Відрадний" у Солом'янському районі. В цей час мама дитини чекала сина на вулиці. Інцидент стався у неділю серед білого дня, передали в Муніципальній охороні на сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

Коли хлопчик почав чинити опір, неадекватний чоловік передпенсійного віку поспішив ретируватися. Дитина розповіла про подію мамі, і та покликала на допомогу. Зловмисника затримав черговий наряд охорони та передав поліції.

"Сподіваємося, даний суб'єкт понесе справедливе покарання, і жодна дитина не стане черговою жертвою", - йдеться в повідомленні.

У мережі з'явилося відео з розповіддю постраждалої дитини про саму подію. Хлопчик на камеру вказав на спійманого підозрюваного. Ролик опубліковано в Facebook "Київ Оперативний".

"Почав мені лізти в шорти пальцями... Я ось так зробив (відсунувся, - ред.), він зупинився. Потім знову почав, вже притискатися, до того кутку, де сміттєвий бак стоїть. Притискатися і так робити... Він пішов, і я швидко закрив двері, зробив свої справи та потім пішов назад", - розповів хлопчик.

"І це він весь час був у туалеті. Я пішла шукати його, і він там чекав в туалеті досі", - додала мама дитини.

Правоохоронці з'ясовують подробиці інциденту.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...