Поки мати спала в п'яному угарі: На Житомирщині загинула маленька дитина

Маленький хлопчик втратив життя з вини неблагополучної матері.

В Житомирській області, під час пожежі загинула трирічна дитина. Як з'ясувалося, п'яна мати залишила щось на плиті і заснула, що і призвело до серйозної пожежі, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

Трагедія сталася в районному центрі Романів Житомирської області. Сусіди побачили дим і полум'я в будинку, де проживала жінка з двома маленькими дітьми. Вони викликали рятувальників, а самі кинулися на допомогу. Вони витягли з будинку двох жінок, які були без свідомості. До кімнати, в якої були діти, сусіди дістатися не змогли.

Рятувальники, які прибули на місце події, винесли малюків. Дівчинку у важкому стані доставили в лікарню, а ось трирічний хлопчик вже не подавав ознак життя. Постраждалих жінок також доставили в лікарню.

З'ясувалося, що напередодні трагедії жінки випивали алкогольні напої і швидше за все поснули, не вимкнувши газову плитку, на якій стояла каструля. Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом загибелі дитини, а також будуть розслідувати бездіяльність соцслужб, до яких неодноразово зверталися сусіди і повідомляли, що діти знаходяться в несприятливих умовах.

"Між ліжками на підлозі знайшли одну дитину, друга дитина була під диваном. Попередньо: ймовірна причина пожежі – порушення експлуатації газових приладів. Щось стояло на плиті, і воно загорілося", - розповів начальник Романівського районного сектору ДСНС в Житомирській області.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...