"Поки смерть не розлучить...": Наречена вийшла заміж і через важку хворобу померла... через 15 хвилин після весілля (фото)

На згадку про дружину чоловік-удівець відкрив поблизу будинку невелику вуличну бібліотеку з книгами, які любила читати його покійна дружина.

У Данії жінка, у якої діагностували ракову пухлину мозку, вийшла заміж і померла через 15 хвилин після весілля. Про це виданню Metro розповів чоловік померлої 49-річний Шафф Прабатані, передають Патріоти України.

Влітку 2018 року Прабатані, який живе в Лондоні, та його 41-річна кохана Лу Тулін Сімонсен, яка переїхала з Данії, святкували десяту річницю стосунків. Тоді жінка поскаржилася на головні болі, а незабаром погіршився її зір, але лікарі не змогли назвати конкретну причину цього.

У жовтні Сімонсен відчула нудоту і майже нічого не бачила. Після цього вона знову звернулася до терапевта, який направив її на комп’ютерну томографію. У Сімонсен діагностували ракову пухлину мозку.

Медики прогнозували, що жінці залишилося жити один-два роки. Сімонсен пройшла 30 сеансів виснажливої променевої терапії разом з щомісячною дозою пероральної хіміотерапії і пухлина перестала поводитися агресивно.

Прабатані бачив, як його кохана важко бореться з хворобою і вирішив здійснити головне її бажання – узаконити їхні тривалі стосунки. До цього він виступав проти шлюбу, бо не бачив у цьому сенсу. “Лу завжди хотіла вийти заміж, але я бачив в цьому не більше ніж аркуш паперу та перстень», – пояснив Прабатані.

У січні 2019 року він повіз кохану в магазин, щоб вибрати обручку. “У ту ніч я замовив чудове обслуговування номера, встав на одне коліно і сказав їй, що люблю її та хочу, аби вона стала моєю дружиною. Ми обіймалися і плакали. Вона наполягла на тому, щоб ми одружилися після того, як вона переможе рак, тому що вона була переконана, що виживе», – розповів вдівець.

У серпні минулого року пара поїхала в Данію відвідати родичів нареченої. У поїздці Сімонсен ставало все гірше, тому наречений наполіг, щоб зіграти весілля прямо у неї на батьківщині.

Пара організувала церемонію за тиждень і 12 серпня вони одружилися. Але через 15 хвилин після церемонії Сімонсен померла.

На згадку про дружину Прабатані відкрив поблизу будинку невелику вуличну бібліотеку з книгами, які любила читати його покійна дружина.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...